Laboratorët e sotshem janë të sfiduar me kryerjen ne standarde të larta te shërbimit laboratorik me më pak burime. Ata përballen me presionin e vazhdueshëm për të ulur kostot operative, ndërsa aspirojnë për të rritur biznesin e tyre në fusha të reja.

Roche prezanton Cobas® 6000 si product baze për produktet e përdorura për të përfunduar ose per te vazhduar zgjerimin e kërkesave. Ky produkt diagnostikon edhe monitoron aplikimet e nje laboratori profesional. Meqenese cdo pacient kerkon nje kujdesje te individualizuar , ashtu edhe cdo laborator eshte unik.

Për te vendosur balancën mes standardeve të larta dhe funksionimit efikas kërkohen zgjidhje sipas porosise dhe Roche nepermjet ketij produkti e garanton kete balance. Me platformen modulare ® Cobas 6000 , Roche ka zhvilluar një platformë të konceptuar per te ofruar zgjidhje të individualizuara në bazë të një arkitekturë të përbashkët te vendit dhe kerkesave.

Ka 5 arsye te mira pse seria Cobas 6000 eshte prodhuar per te kenaqur kerkesat tuaja:

 • Optimizimi i punes
 • Standarte analitike superiore
 • Koncepti i reagentit unik
 • Performanca e sistemit e vertetuar
 • Implementimi i thjeshte

Smart Track Rotor

 • Procesim inteligjent i sampleve duke rritur eficencen e operacioneve ne kohe reale
 • Rruga e sampleve kontrollohet nga nje proces inteligjent menaxhimi Intelligent Process Management
 • Dizenjimi I shperndarjes se sampleve ne sistem eshte bere ne menyre te tille qe te jape prioritet STAT sa here qe eshte e nevojshme
 • Platforma modulare e Cobas eshte projektuar per te reduktuar kompleksitetin e operacioneve laboratorike dhe ofron zgjidhje te pajtueshme edhe per bashkpunim ne rrjet.

Teknologjia ECLA ( Electrochemiluminiscene )

Nepermjet kesaj teknologjie mundesohet nje game me e gjere per te matur duke eliminuar perseritjet e panevojshme (pra Rerunet) , duke kursyer kohe dhe para ne te njeten kohe.

 • Saktesi te larte dhe ndjeshmeri te shkelqyer ne nivelet e ulta, te cojne në vendime me te mira klinike dhe permiresojne kujdesin ndaj pacientit.
 • Kohe e shkurter ne pergjigje , pa kompromentuar cilesine analitike.

Core Unit

 • Kapaciteti mbjates deri ne 150 sample te ndara ne dy tray nga 75 sample secili.
 • Ngarkon racke me 5 pozicione nepermjet nje porte te dedikuar STAT nepermjet bufferit ose tray-it.
 • Operacione te thjeshta me mbushjen dhe zbrazjen e sampleve.

Cobas c 501 module

 • Kimia klinike , ISE (K , Na , Cl) , mbi 100 shqyrtime Imuno Homogjene , HbA1c (matje ne gjak komplet).
 • Xhiron mbi 1000 teste ne ore .
 • 60 shqyrtime direkte.
 • Ngarkim automatik te reagenteve gjate operacionit.
 • Ruan integritetin e mostres nepermjet indeksit te serumit, detekton mpiksjen dhe nivelin e liquideve.
 • Miksim ultrasonic.

3 Cobas e 601 module

 • Analizat Imunologjike , markuesit kardiake dhe mbi 80 shqyrtime te anemise , markues tumoral dhe kockor , hormone dhe semundjet infective.
 • Realizon deri ne 170 analiza ne ore.
 • 25 shqyrtime direkte
 • Dektektimi I nivelit te liquidit dhe mpiksjes.
 • Realizimi brenda 9 min ne pozicionin STAT te analizave : NT-proBNP , Troponin T high sensitive , Troponin I , CK-MB , Myoglobin , hCGA dhe PTH