Përse mjekët & laborantët

besojnë tek ne...

Ofrojmë aparatura cilësore profesionale!

Prej vitit 2007, kompania Swissmed është evidentuar në treg si një kompani e besueshme, kompetente dhe shumë serioze në punën e saj.
Swissmed vjen me aparaturat më cilësore dhe bashkëkohore në treg. Përse mjekët besojnë tek ne?
Swissmed është mbështetja në çdo hap për laboratorin tuaj në fushën e biokimisë, imunologjisë, hematologjisë, urologjisë, biologjisë molekulare, mikrobiologjisë, alergjive, intolerancës ushqimore, sëmundjeve autoimune, anatomisë patologjike, koagulimit, testeve të shpejta, teste urgjente, si dhe plotëson çdo kërkesë, përfshirë çdo material konsumi për të kompletuar laboratorin tuaj modern.
Përse Swissmed? Zgjidhja më e mirë për laboratorin tuaj!

Produktet Tona

Kompania Swissmed punon me kompanitë lider të mjekësisë botërore si: Roche Diagnostics, Sysmex dhe në janar 2016 mori ekskluzivitetin e kompanisë EUROIMMUN. Ne sjellim teknologjitë e fundit dhe cilësi në praktikën klinike, për plotësimin e nevojave të konsumatorit dhe shërbimin me cilësi të tjerë të pacientit….

Tel: 00355 42420443

Mob: 00355 686034559

E-mail: swissmed@swissmed.al

PËR NJË SHËNDET TË SIGURTË

ZGJEDHJA E DUHUR ËSHTË SWISSMED

Për më shumë informacion rreth aktivitetit që ne ushtrojmë dhe vendodhjes sonë, mund të shikoni të rejat ose të na kontaktoni përmes mënyrave tona tek