Njoftim për vend vakant në pozicionin “Menaxher cilësie/Specialist prokurimesh”

Kompania Swissmed SH.P.K. kërkon të punësojë: Menaxher Cilësie/Specialist prokurimesh Të gjithë aplikantët duhet të kenë mbaruar studimet e larta në një nga degët Juridik, Ekonomik ose në fusha të ngjashme. Profili i Aplikantit Të monitorojë dhe të rrisë cilësinë e shërbimeve në kompani Të bëjë regjistrimet e produkteve sipas standarteve të kërkuara. Te komunikojë me…

Read more

Konferenca mbi alergologjinë, zhvillimet inovatore të fushës

Më datë 13.04.2019 u organizua aktiviteti shkencor me temë: Impakti i një sistemi mbështetës për vendimmarrjen klinike në alergologji. Një event që u mbajt nga Shërbimi i alergologjisë dhe imunologjisë klinike, Fakulteti Mjekësor i Tiranës, Universiteti Sharite në Berlin dhe Shoqata Shqiptare e Alergjisë, Astmës dhe imunologjisë klinike. Në këtë aktivitet u paraqitën rezultatet e…

Read more