Konferenca mbi alergologjinë, zhvillimet inovatore të fushës

Më datë 13.04.2019 u organizua aktiviteti shkencor me temë: Impakti i një sistemi mbështetës për vendimmarrjen klinike në alergologji. Një event që u mbajt nga Shërbimi i alergologjisë dhe imunologjisë klinike, Fakulteti Mjekësor i Tiranës, Universiteti Sharite në Berlin dhe Shoqata Shqiptare e Alergjisë, Astmës dhe imunologjisë klinike. Në këtë aktivitet u paraqitën rezultatet e…

Teste te Reja Hormonale – Immunologjike

Roche kryen ekzaminimin e testeve te reja Hormonal Imunologjike me aparaturat Cobas 6000, Cobas e 411, Elecsys 2010: – HE4 – Pro GRP – Calcitonine – Toxo IgG Avidity – CMV IgG Avidity – HSV IgG 1 – HSV IgG 2 – Syphilis – HBsAg Quantitative – Tacrolimus – Cylcosporine