Cobas u 411

Standartizon raportin e rezultateve mikroskopike me zgjedhjen e rezultatit te paracaktuar me terminalin e sedimenteve.

Urisys 1100

Stripi Combur-test parandalon rezultatet e rreme te leukociteve permes permiresimit te stabilitetit te reagentit.

Cobas 6500

Analizatori Cobas 6500 realizon ekzaminim plotesisht automatik te testit te urines ne nje platforme modulare.

Sysmex UC-1000

Paisje fleksibël, që vendoset kudo, e lehtë në përdorim dhe e besueshme në përgjigjen nevojave tuaja.