UC-3500 është një analizues i urinës plotësisht i automatizuar.

Materiali i mostrës së urinës hidhet në çdo jastëk të një shiriti testues të dedikuar brenda analizuesit. E gjithë sekuenca, duke filluar nga aspirimi i mostrës, tek krahasimi i ngjyrave dhe dalja përfundimtare e rezultateve është plotësisht automatike. Përveç pesë parametrave të sistemit, 11 parametrat e shiritit të testimit përfshijnë mikroalbuminën dhe kreatinin.

Falë sensorit të ri CMOS, pajisja dallon pa mundim ngjyrat jonormale midis RBC dhe hemoglobinës. Dhe falë metodës së matjes së refraktometrisë, ajo gjithashtu ofron rezultate të sakta.

Analizatori është gjithashtu i shpejtë, i aftë për të përpunuar 276 mostra në orë.

""
1
Bej kerkese per katalog
Emer
Mbiemer
Lloji i produktit
Previous
Next