Cobas C 111

Analizatori me i mire ne fushen e analizave bio-kimike per laboratore te vegjel dhe te mesem.

Cobas c 311

Cobas c311 perfaqeson gjeneraten e peste te eksperiencave kimike rutine dhe te dedikuara.

Cobas Integra 400 Plus

Aparati eshte i projektuar per konsolidimin e testeve, rritjen e eficences, dhe ulje te kostos laboratorike.

Cobas 6000

Ky produkt diagnostikon dhe monitoron aplikimet e nje laboratori profesional.

Cobas 8000

Modulari cobas 8000 eshte antari me i ri i platformes se familjes te modulareve nga Roche.

Cobas c 513

Analizator me performance te larte, efikas dhe i sakte i dedikuar plotesisht HbA1c.

RX daytona +

Analizatori ideal kliniko biokimik për laboratorët me fluks të mesëm pune.