Analizatori I përshtatshëm për laboratore të vegjël dhe të mesëm. I përshtatshëm për një fluks pune prej 200 raste në ditë. Besueshmëria maksimale në rezultatet e marra, dhe nje konsum minimal reagentësh. Sistemi i mbylljes dhe sistemi i hapur është opsional.

Stacion larjeje për kuvetat me efikasitet të lartë.

Sistem ftohje 24 orë me çelës të vecantë.

Pozicioni STAT i pakufizuar.

Kontroll automatik i kuvetës dhe ujit të zbrazët.

Monitorimi, shfaqja dhe funksioni i sinjalizimit të niveleve të reagentëve në kohë reale.

""
1
Bej kerkese per katalog
Emer
Mbiemer
Lloji i produktit
Previous
Next