EUROBlotOne

Pajisja EUROBlotOne realizon nje proces krejtesisht automatik ne analizimin e imuniteti te gjakut.

EUROBlotMaster

Fleksibilitet në diagnostikën e sëmundjeve autoimune, infeksioneve serologjike, alergjive dhe intolerancës ushqimore