Cobas e 411

Platforma e gjenerates se 2te e teknologjise ECL dhe analizatori me i mire per testet imunologjike.

Cobas 6000

Ky produkt diagnostikon dhe monitoron aplikimet e nje laboratori profesional.

Cobas 8000

Modulari cobas 8000 eshte antari me i ri i platformes se familjes te modulareve nga Roche.

SENTiFIT 270 Analyser

Sistem plotësisht i automatizuar që përcakton në mënyrë sasiore hemoglobinën okulte.

DRG: HYBRiD-XL

Analizimi i testeve biokimike dhe hormonale në një aparat të vetëm.

Analyzer I-2P

Analizatori plotësisht i automatizuar ELISA.