I vogël por i fuqishëm, xhiroja është deri në 200 teste/orë.

I lehtë në përdorim  dhe përshtatshëm për laborator të mesëm.

Teknologjia më e fundit për testimin e mbi 181 testeve me rezultate të sakta dhe të besueshme. Dizajni gjithëpërfshirës i avancuar i MAGLUMI® X3 siguron performancë të shkëlqyer.

Ngarkimi/shkarkimi pa pushim i reagentëve pa pritje ose ndërprerje të testeve.

Me 20 Pozicione për reagentët dhe 72 pozicione për mostrat e pacientëve.

Mostra në çdo pozicion mund të përcaktohet si STAT.

""
1
Bej kerkese per katalog
Emer
Mbiemer
Lloji i produktit
Previous
Next