Sysmex XP - 300

XP-300 eshte nje analizator i automatizuar i hematologjise, lehtesisht i pershtatshem ne cdo laborator.

Sysmex XN-L Series

Sysmex XN-350, XN-450 dhe XN-550 janë tre opsionet e serisë XN-L që është pjesë e familjes së madhe Sysmex.

Sysmex XN Series

XN-Series jane sisteme te automatizuara hematologjike te cilat ofrojne riorganizimin kompakt te automatizimit.

Sysmex XS - 1000i

I thjeshte ne perdorim me menaxhim te reagenteve me barkod, menu software intuitive dhe celes ndihme ne bord per riparim.

Sysmex XN-L Pure

Sysmex XN-L Pure paraqitet një analizator i përballueshëm në kosto dhe ju siguron saktësi dhe besueshmëri në rezultatet tuaja.

XQ-320

XQ-320 është analizuesi i ri nga sysmex me diferencial trepjesësh me tub të hapur me një dizajn të ndërgjegjshëm për hapësirën, shumë pak mirëmbajtje dhe opsione fleksibële.