Përsosmëri në cilësi dhe përdorim.

XQ-320 është analizuesi i ri nga sysmex me diferencial trepjesësh me tub të hapur me një dizajn të përshtatshëm për hapësirën, shumë pak mirëmbajtje dhe opsione fleksibële. Një mori veçorish  e lejojnë atë të përshtatet në të gjitha llojet e mjediseve laboratorike.

Vlerat numerike, histogramet  në një ekran të vetëm mundësojnë një interpretim të përshtatshëm rezultati ndërsa cilësimet e avancuara të QC të XQ-320 ju mbështesin në përmbushjen e kërkesave tuaja .

""
1
Bej kerkese per katalog
Emer
Mbiemer
Lloji i produktit
Previous
Next