I lehte ne perdorim
Tastiere e pershtatur dhe e lehte per tu mesuar me trajnimin me program dhe punimin e thjeshte, gjithashtu per te mbajtur ne minimum perfshirjen e operatorit.

Program unik nga perfshirja e konceptit
Barcode eshte i bazuar ne te dhenat e hyrjes qe kryhen automatikisht nga ngarkimi ne sistem i reagenteve, kontrollet dhe kalibratoret. Nje procedure e shpejte, e fuqishme dhe e sigurte.

Thjeshtesia e STAT per mostrat urgjente
Sistemi i diskut te Cobas e 411 disk permban dy pozicione te gatshme per mostrat e STAT, duke dhene rezultate te shpejta ne pergjigje te kerkesave te personelit.

Teknologji Inovative
Teknologjia e Electrochemiluminescene (ECL) ofron performance superiore analitike. Rritja e ndjeshmerise do te thote se identifikon nivelin me te ulet te antigjenit, si dhe ndryshimet delikate ne nivel, mund te zbulohen.

Analizatori me i mire per testet imunologjike. Cobas e 411 ofron STAT dhe TAT, me nje kapacitet ne bord me 18 teste dhe me kapacitet deri ne 88 teste ne ore. Opsionet e mbajtjes se monstres perfshijne diskun ose pese pozicione me rack Roche/ Hitachi. Per analiza imunologjike serum ose plazem.

""
1
Bej kerkese per katalog
Emer
Mbiemer
Lloji i produktit
Previous
Next