111

I sigurt dhe i lehtë për t’u përdorur

Zgjidhja e duhur për laboratorin me madhësi të mesme. Analizues multi-parametrik për sëmundjen infektive dhe testimin e autoimunitetit në një pajisje të vetme. Pajisja e vetme që përmban të gjithë reagentët e nevojshëm për të kryer analizat pa kosto të fshehura ose humbje të reagentëve. Efektiviteti klinik më shumë se 140 teste specialiteti të konsoliduara në një sistem të vetëm.

Kërkohet funksionimi minimal manual:

  1. Shpërndani serumin në pajisje
  2. Vendoseni pajisjen në instrument
  3. Shtypni RUN: instrumenti është programuar nga etiketa e kodit bar të pajisjes.
""
1
Bej kerkese per katalog
Emer
Mbiemer
Lloji i produktit
Previous
Next
null
Shkarkoni katalogun e Chorus Trio