Hemo One thjeshton punën tuaj me një panel reagentësh të plotë duke ju siguruar një punë të shpejtë dhe të saktë në cdo kohë.

  1. Një analizues kompakt plotësisht i automatizuar.
  2. Projektuar posaçërisht për laboratorë të vegjël dhe të mesëm.
  3. Menu e lehtë për tu përdorur.
  4. Kosto efektive dhe e saktë.
  5. Mirëmbajtja minimale e kërkuar.
""
1
Bej kerkese per katalog
Emer
Mbiemer
Lloji i produktit
Previous
Next