Fleksibilitet

  • Rrit sigurinë e operatorit me aspirim automatik ose injecsion manual të mostrave ju pacientit nA sistem.
  • Fleksibel, konfigurimi i parametrave individual
  • Përdoruesi i caktuar asnjë monitor
  • Nderlidhje më përdor
  • Menyra mikro ju lejon per te matur mostra me volum te vogel

Komoditet

  • Elektroda pa mirembajtje qe zgjasin 6 – 15 muaj (nga parametrat e zgjedhur) dhe eleminon nevojen per tu mbushur

""
1
Bej kerkese per katalog
Emer
Mbiemer
Lloji i produktit
Previous
Next