ex

Saktësia e lartë, lehtësia e përdorimit dhe sistemi pa mirëmbajtje nënvizojnë performancën funksionale dhe të  jashtëzakonshme të Analyzerit tonë e | 1. Zhvilluar dhe prodhuar në Austri, Analizuesi e | 1 qëndron për cilësi dhe standarde të larta.  Analizori EXIAS e | 1 është një sistem elektrolit i destinuar për matjet in vitro të Na +, K +, Cl-, Ca2 + si dhe pH dhe Hct, në gjakun e plotë, serumin dhe plazmën. Sistemi përdor një fishek gjithçka në një. Dizajni i fortë dhe i zgjuar i kombinuar me një gjurmë kompakte e bëjnë Analizuesin e | 1 të përshtatshëm si për mjedisin e kujdesit ashtu edhe për laboratorin.

""
1
Bej kerkese per katalog
Emer
Mbiemer
Lloji i produktit
Previous
Next
null
Shkarkoni katalogun e Exias E1