Konferenca mbi alergologjinë, zhvillimet inovatore të fushës

Më datë 13.04.2019 u organizua aktiviteti shkencor me temë: Impakti i një sistemi mbështetës për vendimmarrjen klinike në alergologji. Një event që u mbajt nga Shërbimi i alergologjisë dhe imunologjisë klinike, Fakulteti Mjekësor i Tiranës, Universiteti Sharite në Berlin dhe Shoqata Shqiptare e Alergjisë, Astmës dhe imunologjisë klinike. Në këtë aktivitet u paraqitën rezultatet e…

Njoftim për vend vakant në pozicionin e SALES REPRESENTATIVE

Job position: SALES REPRESENTATIVE  ” SWISSMED ” Laboratory Solutions shpk. is a local distributor of medical devices established since January 2008, as Exclusive Distributor of Roche Diagnostics products within Albanian territory. ” SWISSMED ” is seeking to employ a qualified person in the position of Sales Representative. Job Objectives: Responsible for all sales activities Implements…